Spring menu over

Vores vifte af tilbud med forskelligt arbejdsindhold giver mulighed for at opfylde den enkelte elevs faglige ønsker og behov.

Som STU-praktikant på Trollesbro vil du blive tilknyttet det samme værksted i hele praktikperioden. Læs mere om vores forskellige beskæftigelsestilbud i menuen til venstre.

En praktik for STU-elever varer i udgangspunktet 1 eller 2 uger. Det giver STU-eleverne tid til at stifte bekendtskab med de daglige arbejdsgange og normer, der findes på en arbejdsplads som vores.

Vi møder den enkelte elev åbent og fordomsfrit med realistiske krav og en villighed til at flytte barren sammen. Vi arbejder ressourceorienteret, og i det daglige er fokus særligt på træning af sociale færdigheder i en beskæftigelseskontekst, fx adfærd, fremtoning og mødestabilitet. Der arbejdes også med træning af faglige færdigheder.

Eleven indgår i overskuelige og rammesatte arbejdsopgaver og bliver en del af et socialt arbejdsfællesskab, hvor der arbejdes med ”rigtige” arbejdsopgaver og deadlines.

Perioden inkluderer et besøg/planlægning af forløb, selve praktikforløbet, løbende socialpædagogisk støtte/guidning samt en afsluttende evalueringsrapport.

Vil du gerne vide mere om praktikker for STU-elever eller have en rundvisning i nogle af tilbuddene, er du velkommen til at kontakte os.

Logo