I køkkenet på Trollesbro laver vi mad og kaffe til husets personaler og medarbejdere.
Vi sørger for, at der er kaffe til formiddagspausen kl. 10.00, og vi laver frokost klar til kl. 12.00. Indimellem laver vi kaffe til møder.
Vi arbejder ved forskellige stationer, som fx til dagens varme ret, sandwich, grøntsager m.m. Vi gør klar til salatbar, vi bager boller og meget mere. Der er også opgaver med opfyldning af varer, afrydning, rengøring og opvask. Vi hjælpes ad, så vi bliver færdige til tiden – og vi har også tid til en snak om stort og småt.
Du skal have lyst til at arbejde med de forskellige opgaver i køkkenet, og vi starter dagen kl. 9, hvor vi samles ved spisebordet til en snak om fordeling af dagens opgaver. Vi slutter dagen i køkkenet kl. 13.30, hvor vi så samles i sofaen til en snak om dagens forløb.
Det er vigtigt, at du kan stå op det meste af dagen, da vi er på fødderne det meste af tiden. Det er også vigtigt, at du er meget bevidst om din personlige hygiejne, da hele huset jo skal nyde den dejlige mad, du er med til at lave.