Spring menu over

Værestedet - en del af fællesskabet 

Værestedet er et uvisiteret tilbud for borgere i alderen 18 og opefter, som er bosat i Hillerød Kommune. Det betyder, at alle er velkomne, og at du kan komme, når du har lyst, uden forudgående aftale. 

Det er et tilbud til dig, som oplever psykiske eller sociale udfordringer, og som ønsker socialt samvær med andre og/eller vil deltage i forskellige aktiviteter - i et positivt og åbent fællesskab. 

I Værestedet finder du plads til forskellighed, og du kan bruge stedet, som det passer netop dig.  

I Værestedet kan du danne nye venskaber eller dyrke eller finde nye interesser. Værestedets to ansatte, Margit og Kristian, er til stede i åbningstiden. 

Du finder os 

På Trollesbro, Slangerupgade 60 i Hillerød. Nogle af vores aktiviteter foregår ude i byen – vi er en del af lokale aktiviteter og fællesskaber. 

Det sker 

Værestedet er et frirum, hvor der er plads til “bare” at være - og være sammen med andre. Du kan se hvad der sker i vores månedsprogrammer

Du kan medbringe egen mad, eller du kan bestille frokost fra vores kantine. Hver onsdag ca. kl. 17:30 er der fællesspisning.   

Eksempler på vores aktiviteter  

  • Fællesspisning og madlavning  
  • Filmklub  
  • Billard, dart og brætspil  
  • Kreativt værksted  
  • Motion- og bevægelsesaktiviteter   
  • Ture ud af huset  

Der er altid mulighed for at læse dagens avis, drikke en kop kaffe/te, og deltage i det sociale liv. Du kan og komme og tegne, male eller hvad du nu har idé og lyst til. 

Hos os finder du rammer og et trygt fællesskab, men vi er også optaget af at bygge bro til lokalsamfundet. Derfor støtter vi dig gerne, hvis du har lyst til at være med i aktiviteter uden for Værestedet. 

Vi vil gerne høre, hvad du tænker 

Vi har fokus på brugerinddragelse og brugerinvolvering i dagligdagen.  

Har du lyst til at være med? 

Så mød bare op i Værestedets åbningstid eller ring og lav en aftale - så er vi klar til at tage godt imod dig. Vi glæder os til at møde dig! 

Du kan kontakte os på tlf. 7232 6736. 

 

Logo